Kezdőlap


 
 

[Vendégkönyvbe bejegyzés küldése]

 

 Fonyódi Beáta2012.09.18.
Tisztelt Serényfalvaiak! Elolvasván a többi bejegyzést, csak csatlakozni tudnék az előttem szólókhoz. Aggtelekről hazafelé tartva vitt keresztül a GPS Serényfalván, ezen a csodálatos, mesebeli kisközségen. Én még életemben nem láttam ennyi gyönyörű virágot, ilyen gondozott és tiszta utcákat...és nem utolsó sorban ennyi kedves játszótereket, melyre a hátul kuporgó gyermekeim hívták fel a figyelmemet. Remélem egyszer lesz lehetőségem nem csak átutazóként betérni Serényfalvába:)
 Benőcz Zsuzsanna2012.08.28.
ratulálunk!!!Csatlakozom az előttünk irottakhoz,mesébe illő, idilli látvány fogadott bennünket átutazva a falun.Sok-sok képet készítettünk, hogy ismerőseinknek is megmutathassuk.Szeretettel üdvözöljük Önöket,büszkék vagyunk falujukra!!
 Hajas Julianna2012.08.20.
Kedves Serényfalviak!Tatabányai vagyok,és a nyáron átutaztam az önök faluján,Aggtelek felé.Nem sok helyen láttam ennyire gondozott ,tiszta települést az országban.Látszik,hogy az itt élő emberek is szorgosan hozzájárulnak-e falu hírnevéhez.Szemet gyönyörködtető az a sok virág,a gondozott parkok.Kívánok önöknek jó egészséget,és kitartást,hogy továbbra is ilyen szép látvány fogadja az erre ellátogató embereket.
 Sághy Csilla/Krokavecz Csilla/2012.01.05.
Szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett a szilveszteri buli rendezésében.Szép volt az asztal terítése az iskola díszítése a társaság és legvégül a zene és a zenész. Nagyon szuper volt, istenien éreztük magunkat a férjemmel!Remélem az idén is lesz rá lehetőség,hogy ott szilveszterezzünk.
 Átutazó2012.01.02.
Irigyellek benneteket, mert gondos, lelkiismeretes polgármesteretek van. Látszik, hogy serényfalvi, látszik, hogy a saját falujáért dolgozik. Képviselőitek értelmes, becsületes emberek. Ismerem néhányukat. Becsüljétek meg őket! Ha elégedetlenkedtek, csak nézzetek szét a szomszéd falvakban és megbékéltek. Sok sikert Nektek!
 Kolozsi Zoltán2011.11.29.
Mondhatnánk - Serényfalva Észak-magyarország egyik legpéldásabb települése, ez nemcsak sajátvélemény, nagyon sok felvidékinek is hasonló a véleménye,akik ismerik Serényfalvát...
 Kiss Katalin2011.08.08.
Serényfalva...településnevükhöz méltóak az itteni lakosok... Pár napja átutazóban jártunk az Önök községében.Azt sem tudtuk,merre nézzünk,mit csodáljunk....mintha csak egy virágországba érkeztünk volna!Álmunkban nem gondoltuk volna,hogy az országnak ezen a részén ilyen gyönyörűségben lesz részünk!Köszönjük a sok serény kéznek ezt a szépséget!
 Mester Evelin2011.07.14.
Imádok itt lakni, megéri ellátogatni e szép kis falunkba.
 Nagy Lászlóné2011.06.26.
Igaz még nem voltam Serényfalván,de honlapjukat megnézve itt az ideje ellátogatni.Gyönyörű ez a település,a sok virág,tisztaság és rend.Gratulálok a település vezetőinek,és a lakosoknak.
 Aki nyitott szemmel jár2011.06.01.
Ismét szép ez a falu. Ha jön a tavasz, a nyár mindig virágba borul, különösen a centruma. Aki a látottakat értékeli, az meg is kíméli,védi, gondozza. Gondolom ez így van Serényfalván is. Vagy nem mindenkit boldogít a szép látvány?
 Gyurkó Péter2011.03.23.
Nagyon szép ez a falu nagyon szeretek itt lakni nagyon szép a lélekharang és a székelykapu is
 Eiben Györgyné2011.01.17.
Kedves Serényfalva Lakói! Örülök, hogy virtuálisan bebarangolhattam e mesebeli, szép kis falut, és amíg \"sétáltam\" a virágos utcákon, néztem a lelkes gyerekeket Tanítóikkal együtt, Máté Péter sorai jutottak eszembe. \"Múlt, jelen, jövő szól hozzám EZ ITT AZ ÉN HAZÁM\" Bárcsak mindenütt ezt láthatnánk, mert az azt jelentené, hogy a települések vezetői és lakói úgy szeretik lakóhelyüket, mint az Önök falujában. Köszönöm a lehetőséget volt hallgatómnak, BELLÉNYNÉ JAKABACSKA ZSUZSIKÁNAK, aki felhívta figyelmemet e jól szerkesztett, szép honlapjukra! E példás község minden lakójának kívánok további sikereket, boldog életet!
 Átutazó2010.11.29.
Nyaralásunk során utaztunk át Aggtelek felé a településen,és oylan csodákat láttunk, ami az egész országban kevés helyen látható. Az Önök régiójában egyenesen megdöbbentő élmény volt, úgy éreztük, hogy egy meseszigeten haladunk át, az amúgy sajnos sokszor lehangoló falvak és város után. Csodát műveltek az elmúlt évek alatt, és ha lesz még módunk a vidéken nyaralni, akkor biztosra vehetik,hogy már nem átutazók leszünk!
 Szűcs Istvánné2010.01.21.
Tisztelt Serényfalva lakói! Méltán megilleti önöket a dícséret. Nem sok helyen látható az országban ilyensok szép virág. Amikor áthaladtunk a településen módfelett jó érzés volt látni ezt a nagy rendet. Igazán példakövető az amit önök itt létrehoztak. Tisztelettel egy nyaraló:-)
 Gál Istvánné2009.09.14.
Egri nyaralásunk során átutazóban jártunk Serényfalván. Lenyűgözött bennünket a falu szépsége. Azt hittük, ilyen csak a mesében létezik. Utólag sajnáltuk, hogy nem készítettünk fényképeket, de szerencsére rátaláltam a honlapjukra, és így bármikor felidézhetjük ezt a kellemes emléket. Minden ismerősünknek elmeséljük ezt a csodát. Köszönjük, hogy ott járhattunk.

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK