Tisztelt Látogató!


Kezdőlap


 
 

Szeretettel üdvözlöm, s köszönöm, hogy meglátogatja településünk honlapját. A következő oldalakon szeretnénk Önnel megismertetni Serényfalva múltját, jelenét, s a jövőt meghatározó törekvéseit, elképzeléseit.

Ha Ön ismeri községünket, vagy annak lakója, bízom benne, hogy a hitelesség jóleső érzésével tekinti át a weblapunkat. Talán Ön számára is tudunk újdonságot, elfeledett vagy még meg nem ismert hírt, eseményt közvetíteni!

Ha Ön a település egykori lakója, vagy innen származott, s már régen nem hallott hírt hajdani lakóhelyéről, szülőhelyéről, nyomon követheti a közelmúlt eseményeit, értesülhet Serényfalva mindennapjairól, a változásokról, a fejlődéséről. Egy-egy oldalon felfedezheti a rég nem látott tájat, utcákat, épületeket, rokonokat, barátokat, ismerősöket.

Ha Ön soha nem járt még községünkben, netán nem is hallott róla, talán a látottak felkeltik érdeklődését, s felkeres minket. Kedvet kap ahhoz, hogy egyedül vagy családjával kirándulást tegyen a csodás gömöri tájon, megtekintse rendezett, virágos falunkat. Talán úgy fogja érezni, érdemes egy kis időt eltölteni nálunk, megismerkedni Serényfalvával, s a kedves, egyszerű, nyíltszívű lakosaival.

 

 

Üdvözlettel
Szerna Csaba
polgármester